Recensies

Wat klanten zeggen over onthaastingspraktijk
Welzijn in Menszijn

Sommige mensen hebben een gave. Ruud met zijn praktijk is daar zeker één van. (…) De combinatie van massage, klankschaal en koshi windgong is heel bijzonder. Ik voel heel intens wat deze geluiden met mij doen. Dit, samen met de afgestemde etherische oliën, maakt deze massage zo uniek. Doordat mijn lichaam zo diep ontspant, kan het zelfhelend lichaam genezen, waar nodig. Ruud noemt zijn praktijk niet voor niets ”onthaasten” en zo voelt het ook. Ik voel de energie stromen.

Het is alsof al het negatieve, alle blokkades, alle oordelen naar mijzelf toe, worden weggespoeld. Je voelt van binnenuit dat dit goed is voor je lichaam en voor je geest. Je wordt geraakt tot in je ziel.

Volledige recensie: BewustZijnenzo.nl

Diana Peters

BewustZijnenzo

Onlangs een fijne en professionele massage gehad. Prachtige rustgevende inrichting en zachte afstemmende aandacht voor mij als persoon. Heel discreet wordt er gemasseerd, waardoor je je veilig en op je gemak voelt.

De klankschalen en afgestemde etherische oliën maken de massage bijzonder en voor mij compleet.

Aanrader om het ook eens te ondergaan.

Recensie geplaatst op Google

Esther Nent

Een zorgvuldig en met liefde ingerichte ruimte.

Recensie geplaatst op Google

Irene M.

Fijne sfeervolle ruimte, waar je echt even kan onthaasten waarbij klankschalen en etherische olie wordt gebruikt, dat werkt op de ontspanning.

Recensie geplaatst op Google

Rian Kleijsen