Recensies

Wat klanten zeggen over onthaastingspraktijk
Welzijn in Menszijn

Gisteren een onthaastingsessie mogen ontvangen van Ruud. Een absolute aanrader! Totaal ontspannen ging ik naar huis. De samenwerking van massage, geluid en geur zorgt voor een geweldige beleving. De gong, koshi en klankschalen waren zo fijn. Een professionele warme en veilige setting en Ruud neemt echt de tijd om dat te doen wat nodig is en in te voelen op wat je lijf nodig heeft.

Recensie geplaatst op Google

Margje Barendse

Sommige mensen hebben een gave. Ruud met zijn praktijk is daar zeker één van. (…) De combinatie van massage, klankschaal en koshi windgong is heel bijzonder. Ik voel heel intens wat deze geluiden met mij doen. Dit, samen met de afgestemde etherische oliën, maakt deze massage zo uniek. Doordat mijn lichaam zo diep ontspant, kan het zelfhelend lichaam genezen, waar nodig. Ruud noemt zijn praktijk niet voor niets ”onthaasten” en zo voelt het ook. Ik voel de energie stromen.

Het is alsof al het negatieve, alle blokkades, alle oordelen naar mijzelf toe, worden weggespoeld. Je voelt van binnenuit dat dit goed is voor je lichaam en voor je geest. Je wordt geraakt tot in je ziel.

Volledige recensie: BewustZijnenzo.nl

Diana Peters

BewustZijnenzo

Via social deal had ik een onthaastingssessie gekocht bij Ruud. Het maken van een afspraak ging makkelijk via de mail en de instructies waren duidelijk. Ik ben zelf niet zo ervaren met massages dus ik ging open-minded naar de sessie toe.

Bij binnenkomst bespreekt Ruud wat details over je gezondheid, focuspunten en wat je verwacht van de onthaasingssessie en dan gaat de sessie van start. Het is een heerlijke massage waarbij gebruik wordt gemaakt van geluiden en geuren om zo tot diepe ontspanning te komen. In het begin van de massage voelde het alsof er eerst de plekken waar het meeste spanning zat werden vrijgegeven zodat mijn geest de ruimte kreeg om samen met mijn lichaam tot volledige ontspanning te komen.

Ruud zorgt vanaf het moment dat je binnen stapt dat je je op je gemak voelt en dat het om jou gaat. Je mag zelf kiezen wat je fijn vindt bijvoorbeeld wel/niet praten of hoeveel kleding je aanhoudt. Ik vond het een zeer fijne ervaring en zal zeker nog eens terug komen als ik weer eens goed wil ontspannen. Bedankt Ruud

Recensie geplaatst op Google

Marleen van Loon

Onlangs een fijne en professionele massage gehad. Prachtige rustgevende inrichting en zachte afstemmende aandacht voor mij als persoon. Heel discreet wordt er gemasseerd, waardoor je je veilig en op je gemak voelt.

De klankschalen en afgestemde etherische oliën maken de massage bijzonder en voor mij compleet.

Aanrader om het ook eens te ondergaan.

Recensie geplaatst op Google

Esther Nent

Een zorgvuldig en met liefde ingerichte ruimte.

Recensie geplaatst op Google

Irene M.

Fijne sfeervolle ruimte, waar je echt even kan onthaasten waarbij klankschalen en etherische olie wordt gebruikt, dat werkt op de ontspanning.

Recensie geplaatst op Google

Rian Kleijsen