WEL-ZIJN in Menszijn

Onthaastingspraktijk

Onthaastingssessies op maat

“If you don’t fight with life, life simply helps you. Takes you on its shoulders”

Onthaastingsprakijk voor jouw Welzijn

Wil jij onthaasten? Bij onthaastingspraktijk Wel-zijn in Menszijn kun je terecht voor een sessie waarbij je in een diepe ontspanning raakt of je verhaal kan delen. Om mij heen merk ik dat tot rust komen niet altijd vanzelfsprekend is. We rennen de hele dag van werk, naar gezin, sportclub en familie. We ‘moeten’ op sociale media, een goede partner zijn, een goede collega enzovoorts.

Verlang je naar innerlijke rust? Ben je overprikkeld en kom je altijd tijd te kort? Of wil je gewoon even ontsnappen aan die constante druk? Ervaar dan eens hoe het is om te onthaasten. Onthaasten is niet alleen goed voor jezelf en je innerlijke ontspanning, het is ook van invloed op je immuunsysteem en je algehele gezondheid. Door te onthaasten voel je de kern, van wie je werkelijk bent. Dat wat jij ten diepste bent. Door te onthaasten neem je de tijd om te luisteren naar je eigen IK. Je hogere zelf.

Wie ben jij echt?

In onze drukke maatschappij vervullen we allemaal een rol in de samenleving. De rol van: vader, moeder, mantelzorger, zus, partner, vriendin. Of de rol in je beroep verpleegster, kapper, politieman of verkoper. Deze rollen geven weer welke activiteiten of gedragingen mensen van ons verwachten in een bepaalde omgeving.

Wanneer je al deze rollen even los laat, even geen rol aanneemt, jezelf niet meer identificeert met je beroep of je status, wie blijft er dan over? Wie ben je dan écht? Zijn er negatieve gevoelens die je graag wil loslaten of transformeren naar positieve gevoelens om zo terug in balans te komen? Welke (verborgen) talenten wil je ontdekken?

Voelt jouw leven goed zoals het nu is? Voel je je WEL, in je ZIJN?

Een onthaastingspraktijk

Onthaasten is het bewust kiezen voor ontspanning. Je neemt de tijd voor zelfreflectie. Even stil staan of de keuzes in je leven nu nog steeds goed voelen.

Een veelgestelde vraag is “Een onthaastingspraktijk? Wat is dat?” Mijn antwoord is dan dat je dit mag komen ervaren. Stuur me een bericht en ik zorg dat je kosteloos een onthaastingssessie mag ervaren.

De term onthaastingspraktijk is nog niet zo bekend. De term onthaasten gelukkig meer. Maar doen we het ook? In deze drukke tijd wordt er steeds meer van ons verlangd. Bewust tijd maken om je lichaam en geest te ontspannen en je over te geven aan een massage of een coachingsgesprek. Tijdens de sessies maken we gebruik van de zintuigen, bijvoorbeeld met sound treatment, klankschalen, aromatherapie en visuele therapie.

Gun jezelf wat meer ontspanning en leer hoe je omgaat met prikkels of overprikkeling. Of zoals het beschreven wordt in het interview in Bewustzijnenzo Magazine wat ik onlangs gegeven heb: Ontspanning voor “Body-Mind-Spirit” is het grootste geschenk wat je jezelf als Mens kunt geven.

Onthaastingspraktijk in hartje Brabant

Mijn onthaastingspraktijk vind je in Sint Michielsgestel net onder Den Bosch. Omdat het vlakbij de A2 ligt, is het goed bereikbaar. Ik ben aangesloten bij C.A.T. & G.A.T. en ben E.C.D. en B.A.T. verzekerd. Om deze certificaten te mogen dragen, gaat een studie aan vooraf en word ik jaarlijks gekeurd.

Door onder andere mijn universitaire studies Psychologie en Psychosociaal therapeut / Counselor kan ik je begeleiden in je zoektocht naar antwoorden op bepaalde vragen in je leven. Kijken naar de grondreden of oorzaak van die vragen, maar vooral helpen bij de verwerking hiervan. Je kunt me zien als een vertrouwenspersoon aan wie je alles kwijt kunt. Maar soms is het juist ook fijn om helemaal niet te hoeven praten. Onthaasten en diepe ontspanning is helend voor lichaam en geest, met of zonder dat er een woord gesproken wordt.